Kohtumist alustasid teravamalt Ameerika Ühendriigid ning juba 10. minutil oldi avaväravale lähedal, kuid Joshua Sargenti pealöök paarilt meetrilt tabas posti. Sellegipoolest jõuti sihile 35. minutil, kui Christian Pulisici imelise söödu ja Timothy Weah′i avanemise teel kavaldati üle Walesi kaitseliin. Wayne Hennessey′l polnud selles olukorras enam midagi teha ning 1:0 oli tõsiasi. Selle tulemusega ka avapoolaeg lõppes.

Teist poolaega alustas isukamalt Walesi koondis ning korduvalt jõuti vastase värava alla. Suurepärased võimalused viigistamiseks olid nii Ben Davisel kui ka Kiffier Mooreil, kuid USA kaitseliin Miles Turneri juhtimisel püsis. Murranguline moment sündis kohtumise 81. minutil kui ameeriklaste patuoinas Walker Zimmerman tõmbas julmalt karistusalas maha Gareth Bale′i. Walesi superstaar asus ka ise penaltit lööma ja ei andnud Matt Turnerile vähimatki võimalust. Järgnevatel minutitel midagi ohtlikku ei sündinud ning mäng lõppes skooriga 1:1

Ahmad Bin Ali staadionil tehtud viigi üle tunneb kõige rohkem rõõmu kindlasti Iraani rahvuskoondis, kelle aktsiad edasipääsuks tõusid tunduvalt. Samuti võib selle üle suurt rahulolu tunda Iraanile päeva avamängus sauna kütnud Inglismaa, kellele võib hea õnne korral piisata ühest viigist kahes järgnevas mängus, et kindlustada pääs 1/8 finaali.

B-alagrupi liider on avavooru järel Inglismaa koondis 3 punktiga. Teist ja kolmandat kohta jagavad USA ja Wales 1 punktiga. Iraanil on punktiarve avamata.

Enne mängu:

USA jalgpallikoondis on MM-finaalturniiridel alaline osaleja, kelle parimaks tulemuseks on 1930. aasta MM-i neljas koht. USA on MM-il kohal kaheksandat turniiri järjest. Viimasel kahel korral on nende teekond otsa saanud kaheksandikfinaalis.

Wales mängib MM-il aga alles teist korda. Esmakordselt jõuti nii kaugele 1958. aastal. Toona jõuti lõpuks veerandfinaali.

Lisaks USA-le ja Walesile mängivad B-alagrupis veel ka Inglismaa ja Iraan.

USA ja Walesi kohtumine algab kell 21.00. Delfi Sport toob kohtumise põnevamad hetked lugejateni otseblogi vahendusel.