WRC All Live eetrist oli näha, kuidas SS2 keskel ühel hetkel Dani Sordo oma Hyundai masina seisma jättis. Õige pea süttis auto põlema ning Sordol ja kaardilugejal Candido Carreral tulekahju kustutada ei õnnestunudki. Appi tõttasid ka nende järel startinud M-Spordi mehed Gus Greensmith - Jonas Andersson.

„Meeskonnaga on kõik hästi ja see on peamine. Sellist vaatepilti ei taha keegi näha, suur draama ja meeletu pettumus,“ rääkis Hyundai ajutine pealik Julien Moncet WRC+ eetris. „Rohkem infot meil hetkel pole kui see, mida oleme videost näinud.“

„Kardan, et siin on raske tehniliste probleemide põhjustele jälile saada, sest autost pole lihtsalt midagi järel. Tundub, et hübriidajam põleb samuti, seega ma ei tea, kuidas seda üldse peatada,“ jätkas Moncet. „Auto väljalasketoru on taga paremal küljel, ma ei oska muud hetkel pakkuda. Põhjuseid võib olla palju. Püüame analüüsida seda, mis on järele jäänud, aga ma pole kindel, et midagi teada saame.“

Tulekahju eel olid finišisse jõudnud seitse meest. Suurest mängust langes ka Sebastien Ogier (Toyota), kes rehvi lõhkus.

Katse võitis tänavune maailmameister Kalle Rovanperä (Toyota), kes edestas 1,5 sekundiga Thierry Neuville'i ja 6,1 sekundiga Elfyn Evansit. Ott Tänak oli neljas (+9,7) ja langes kokkuvõttes samuti neljandaks (+9,3).