Gerrardi juhendatav Aston Villa on Inglismaa meistriliiga kümne vooruga kogunud vaid üheksa punkti ning jagab 15.-17. kohta. Väljalangemistsoonist lahutab klubi vaid üks punkt.

Aston Villal on sel nädalal ees kaks tähtsat kohtumist, mis võivad Gerrardi saatuse otsustada. Neljapäeval mängitakse võõrsil Fulhamiga ja pühapäeval kodus Brentfordiga.

Mitmed Briti väljaanded kirjutavad, et Aston Villa juhid tunnevad suurt huvi endise Tottenhami bossi Mauricio Pochettino vastu, kes on tööta olnud alates juulist, kui ta PSG-st vallandati.

Varem Glasgow Rangersit juhendanud Gerrard palgati Aston Villasse mullu novembris Dean Smithi asemele. Kevadel sai Birminghami klubi 14. koha, võrreldes eelmise hooajaga langeti kolme koha võrra.

Pühapäeval, kui Aston Villa kaotas Chelsea`le 0:2, kostitas osa nende fänne Gerrardi vilekooriga.

„Ma arvan, et oleksin rumal, kui ma ei muretseks ega oleks teadlik, mis seisus me oleme,“ ütles Gerrard viimase kaotuse järel. „Iga kord, kui olen meediaga rääkinud, olen ma avatult suhelnud ning ma ei varja end vastutuse, kriitika ega vile eest, mis täna tribüünidelt kostab. Aga mida ma ütlen, on see, et kui need mängijad suudavad korrata seda esimese tunni esitust (Chelsea vastu - toim.), ei usu ma, et sellel meeskonnal tekib probleeme ja kindlasti ei ole me enam seal, kus me hetkel tabelis oleme.“