Pärast seda, kui kahekordne maailmameister Fernando Alonso andis juuni lõpus ootamatult teada, et on sõlminud järgnevateks aastateks pika lepingu Aston Martiniga, vallandus sõitjateturul korralik tohuvabohu.

Nüüd on see saaga aga lõpuks oma lahenduse leidnud, sest Alpine'i tiim andis ametlikult teada, et järgnevatel aastatel võtab Esteban Oconi kõrval koha sisse Pierre Gasly, kes on viimased neli hooaega sõitnud Red Bulli sõsarmeeskonnas AlphaTauris. Saab olema huvitav näha, kuidas kahe prantslase koostöö sujuma hakkab, sest Ocon ja Gasly pole teinud suurt saladust, et nende omavaheline läbisaamine on pehmelt väljendudes kehv.

Veidi aega pärast Alpine'i teadaannet tuli omapoolse avaldusega välja ka AlphaTauri tiim, kes teatas Nick De Vriesiga lepingu sõlmimisest.

De Vriesi näol on tegu 2021. aasta elektrivormelite sarja maailmameistriga, kes sel hooajal sai oma esimesed tuleristsed ka F1-s, kui asendas Itaalia GP-l Williamsi sõitjat Alexander Albonit. 27-aastane hollandlane lõpetas oma debüüdi üheksanda kohaga ning lisaks AlphaTaurile panid talle seejärel silma peale ka Williamsi ja Haasi meeskonnad.

„Pärast vormel 2 sarjas osalemist võttis mu karjäär küll pisut teistsuguse pöörde, aga F1 on alati olnud minu unistuseks ning olen tänulik, et suutsin selle täita,“ kommenteeris de Vries oma uut töökohta.