Autospordimaailmas tuntud niinimetatud silly season ehk aeg, mil meeskonnad otsivad uueks hooajaks sõitjaid ja piloodid samaaegselt töökohta, on vormel 1 sarjas täies hoos. Kümnest F1 tiimist vaid on uueks hooajaks sõitjate osas kõik selge. Red Bullis jätkavad teise MM-tiitli poole kihutav Max Verstappen ja mehhiklane Sergio Perez. Ferraril on pikad lepingud sõlmitud Charles Leclerci ja Carlos Sainziga. Mercedeses jätkab briti duo, seitsmekordne maailmameister Lewis Hamilton ja George Russell.

Lisaks on uue hooaja koosseis selge ka Aston Martinis ja McLarenis. Aston Martinis jätkab tiimi miljardärist omaniku Lawrence Strolli poeg Lance ja Alpine'ist üle tulev vanameister Fernando Alonso. McLarenis jätkab Lando Norris, kelle kõrval debüteerib kuninglikus vormelisarjas mullune F2 maailmameister Oscar Piastri.

Ülejäänud viie tiimi (Alfa Romeo, AlphaTauri, Alpine, Haas ja Williams) puhul on seis aga põnevalt segane. Neis viies meeskonnas on selge üks koht: Valtteri Bottas jätkab Alfa Romeos, Esteban Ocon Alpine'is, Kevin Magnussen Haasis, Alexander Albon Williamsis ja Pierre Gasly AlphaTauris. Või... kas ikka on ka nendega kõik selge?