Kuigi pärast Andrea Adamo lahkumist määrati tiimijuhi kohusetäitjaks Julien Moncet, ei saa temast Hyundai uut bossi. Rallyssimo allikate väitel nimetatakse uueks tegevjuhiks hoopis 48-aastane prantslane Boullier.

Boullier on avalikkusele kõige enam tuntud Renault ja McLareni vormel-1 meeskondade endise juhina. McLareni eesotsast lahkus ta 2018. aastal pärast ebaõnnestunud hooaega.

2019. aasta veebruaris liitus Boullier Prantsusmaa F1 etapi korralduskomiteega ning aasta hiljem määrati ta GP-võistluse tegevjuhiks.

WRC autoralliga pole Boullier varem seotud olnud. Itaalia portaali andmetel tähendab Hyundai otsus palgata uus juht väljaspoolt meeskonda, et nad tahavad alustada puhtalt lehelt. Lisaks näitavat see otsus, et Lõuna-Korea autotootja meeskonnas on juhtohjad prantsuskeelse leeri käes.

Hyundai Motorsport pole Rallyssimo uudist Boullier` palkamise kohta kommenteerinud.

Hyundaid esindav Ott Tänak tunnistas pärast Belgia ralli võitu Delfile, et tiimis on suured probleemid, mida on tarvis kiiremas korras lahendada. „Vajame tugevat juhti, kes töö käima paneks. Struktuur tuleks paika saada. Hyundail on kõvasti potentsiaali, see, et võidame aastas kaks-kolm rallit, pole meie tase,“ tunnistas Tänak ja lisas, et praegune tiimipealiku kohusetäitja Moncet pole see mees, kes peaks ametikõrgendust saama.