Naistest esindavad Eestit sel MM-il Erika Kirpu, Nelli Differt ja Irina Embrich. Planeeritud neljas sportlane Katrina Lehis sai selle nädala alguses vigastada ja jätab seetõttu võistluse vahele. Kaoses lennunduse ja hilise teatamise tõttu Kristina Kuusk teda individuaalvõistlusel asendada ei saa, küll aga proovib ta kohal olla naiskonnavõistlusel.

Kokku pääses põhivõistlusele 64 naist, kellest edetabeli 16 parimat said otsepääsme ja kvalifikatsioonis osalema ei pidanud. Kui juba varem oli kindel, et eelvõistlusest pääsevad Differt ja Kirpu, siis Lehise puudumisel sai Embrich turniiril 16. asetuse ehk vaba päeva.

Eestlased said teada ka oma esimese ringi vastased. Kirpu (11. asetus) vehkleb sakslanna Alexandra Ehleri, Differt (12.) Singapuri esindava Kiria Tikanah Abdul Rahmani ja Embrich (16.) noore juuditari Adele Bogdanoviga. Meie sportlased on kõik erinevates tabelineljandikes ehk edu korral saavad Kipru ja Embrich kokku poolfinaalis ning Differt võib kaasmaalasega kohtuda alles finaalis.

Eesti epeemehed maailma edetabelis poolesaja parima seas pole, mistõttu vehklevad Jüri Salm, Sten Priinits, Ruslan Eskov ja Ilian Bobrov laupäeval kvalifikatsioonis. Sõel on tihe, sest eelringis osalevast 179st sportlasest pääseb põhivõistlusele vaid 48 parimat.