29-aastane prantslasest maailmameister naases Unitedisse 2016. aastal. Koos tänavuse hooajaga lõppes aga tema leping ning nii sai Pogbast vabaagent.

Värskes Amazon Prime'i dokumentaalis „The Pogmentary“ võttis Pogba Unitedist lahkumise osas teravalt sõna. „Tahan neile näidata, et nad tegid vea, kui jäid mulle uue lepingu pakkumisega viivitama,“ rääkis prantslane.

„Tahan ka teistele klubidele näidata, et United tegi vea, sest ei pakkunud mulle uut lepingut. Kuidas saab klubi öelda mängijale, et nad väga tahavad teda, aga siis ei paku midagi?“ jätkas Pogba. „Ma pole midagi sellist varem näinud.“

Maineka väljaande The Athleticu teatel tegi United aga mängijale vähemalt kaks uut lepingupakkumist, neist viimase mullu juulis. Mõlema pakkumise puhul oleks tema palk olnud suurem kui 350 000 eurot nädalas, mis ta seni teenis.

Aastatel 2016–2022 Manchesteri klubi esindanud Pogba võitis meeskonnaga korra Euroopa liiga ja korra Inglismaa liigakarikasarja. Jalgpalliajakirjaniku Fabrizio Romano teatel on vabaagent Pogba naasmas Torino Juventusesse.