Prantsusmaa koondisega maailmameistriks tulnud Paul Pogbal lõppes koos tänavuse hooajaga leping Manchester Unitedis. Inglismaa tippklubis ta jätkata ei soovinud ning nii sai temast vabaagent.

Pogbat seostati meedias nii Torino Juventuse, Pariisi Saint-Germaini, Madridi Reali kui ka Unitedi linnarivaali Cityga. Romano teatel on Pogba jõudnud kokkuleppele endise koduklubiga Juventusega.

Prantslase üleminek Juventusesse peaks saama ametlikuks juuli alguses, vaja on veel paika panna viimased detailid. Pogba mängis Juventuses ka aastatel 2012–2016, siirdudes mäletatavasti samuti Unitedist sinna vabaagendina. Torinos tuli ta neljakordseks Itaalia meistriks ja aitas klubi kahel korral Itaalia karikavõiduni. Seejärel naasis ta 105 miljoni euro eest Unitedisse, kuid seal enam sellist edu ei saavutanud.

Romano andmetel on lõpusirgele jõudmas ka Sadio Mane üleminekusaaga. Liverpooli ründaja on avalikult välja öelnud, et soovib klubist lahkuda. Senegali koondislast on seostatud Müncheni Bayerniga ning viimaste teadete kohaselt on osapooled omavahel ka kokkuleppele jõudnud kolmeaastases lepingus.

Nüüd peavad veel Bayern ja Liverpool tingimustes kokkuleppele jõudma. Erinevatel andmetel peab Bayern maksma Mane eest vahemikus 35–45 miljonit eurot. Teatavasti otsib Bayern asendust Robert Lewandowskile, kes omakorda soovib liituda FC Barcelonaga. Olukord pole aga kerge, sest sarnaselt Manele on tal praeguse koduklubiga veel kehtiv leping. 2016. aastal Liverpooliga liitunud ründaja aitas klubi korra Premier League'i, Meistrite liiga, FA karika, Inglismaa liigakarika, UEFA superkarika ja klubide MM-i võiduni.

Tasub mainida, et alles sel nädalal tõi Liverpool ründesse jõudu juurde, kui Lissaboni Benficast osteti 75 miljoni euro eest (lisadega võib hind kasvada väidetavalt 100 miljoni euroni – K.R.) Uruguay ründaja Darwin Nunez. 22-aastane mängija lõi lõppenud hooajal Benfica eest 41 mängus 34 väravat.