Kingiga tegelev Marko Välja lausus kolmapäeval Delfile, et Middlesbrough's leiba teenivale äärepoolkaitsjale otsitakse jaanuariks laenuvõimalusi eelkõige Saksamaa ja Prantsusmaa suunal. Kingi sõnul oli see aga väljamõeldis.

"Välja ise mõtles välja neid jutte. Minul endal pole vahet, mis suunas vaadata. Saaks normaalse klubi, kus saaks normaalselt mänguaega ja treener annaks mulle võimaluse. See on kõige tähtsam. Me ei pea rääkima maailma tippliigades," ütles Kink.

Joel Lindpere kutsumist Eesti koondisse kommenteeris Kink järgmiselt: "USA liigas võid ju tegusid teha, aga see ei tähenda, et tuled koondisse ja võtad kellegi koha ära. Ta peab samamoodi tõestama nagu kõik teisedki, et on seda kohta väärt. Keegi talle seda kandikul ette ei kanna. Kindlasti leidub inimesi, kes võitlevad selle koha eest koos temaga."

Kink sai Middlesbrough's enne tähtsaid koondisemänge palliplatsile joosta reservmeeskonna eest. "Palusin, et saaksin enne Iirimaa mängu reservis mängida, aga see on ikka hoopis teine tase," ütles ta.