2021. aastal Renault'st McLarenisse suurte lootustega siirdunud Ricciardo pole Suurbritannia tiimis loodetud kujul särama löönud. Mulluse Monza etapi austraallane küll üllatuslikult võitis, kuid see ongi seni tema ainus poodiumikoht McLarenis.

22-aastane tiimikaaslane Lando Norris on Ricciardost selgelt stabiilsemaid tulemusi näidanud. Tänavu on britt 58 punktiga seitsmes, Ricciardo hoiab 15 silmaga 14. kohta. Kuigi Ricciardol on tiimiga kehtiv leping veel 2023. aasta lõpuni, spekuleerivad erinevad väljaanded, et tänavuse hooaja järel võib ta McLarenis koha kaotada.

Sky Sportsi vormeliajakirjaniku Ted Kravitzi teatel on sel nädalavahetusel Austrias toimuva GP ajal ringlema läinud jutud, et McLaren kaalub järgmiseks hooajaks 21-aastase Oscar Piastri palkamist.

Ricciardo kaasmaalane on tänavune Alpine'i ja McLareni varusõitja. Alpine'i noorteprogrammi kuulunud Piastrit peetakse vormelimaailma üheks andekamaks nooreks talendiks, kes võitis tunamullu F3 sarja ja mullu juba vormel 2 sarja. Loe Piastrist pikemalt siit.

Ricciardo F1 karjääri säravamad aastad on jäänud Red Bulli aegadesse, kust ta 2018. aasta järel lahkus Renault'sse. Renault's jõudis ta kahe hooaja jooksul kahel korral poodiumile, McLarenis on tal ette näidata Monza etapi võit.