Kui avapoolaja võitsid külalised 2:0, siis teisel mängupoolel tegid sloveenlannad veel seitsmel korral skoori. Nii Mateja Zver, Zala Vindišar kui Lara Prašnikar said kirja kaks väravat.

Eesti naiskond teenis valiksarjas kümne mänguga vaid ühe punkti ja jäi alagrupis viimaseks. Eesti suutis seejuures lüüa vaid ühe värava, enda võrgust võeti pall välja 40 korda.

Sloveenia lõpetas 18 punktiga kolmandal kohal. Alagrupi kaks paremat olid täiseduga lõpetanud Holland (30p) ja Venemaa (24p).

„Mängisime kaitsefaasi esimesel poolajal hästi,” sõnas koondise peatreener Jarmo Matikainen vahetult pärast kohtumise lõpuvile, vahendab Jalgpall.ee. „Meil oli esimese värava eel võimalus puhastada, aga ma ei teinud seda. Me teadsime, kui hästi nad palli tagasi oskavad võita. Teise olukorra puhul ütleks, et olime kaitsnud hästi, aga kaks või kolm minutit see tase langes veidi ning neil õnnestus mängida pall liini taha ja teenida karistuslöök,” lisas ta.

„Teisel poolajal mängijad väsisid, tuli palju eksimusi. Aga me ei saa kaotada oma võitlusvaimu. 60-65 minutit oli see olemas, aga viimased 20 minutit olid vastase jaoks liiga lihtsad,” lausus peatreener.