Karjääris kõik 37 matši (neist 28 nokaudiga) võitnud Crawford lõpetas Brooki piinad neljandas raundis, kui raundi lõpukellani oli jäänud veel minuti ja 14 sekundit. Brook sai 39 võidu (27 nokauti) kõrvale kolmanda kaotuse, kusjuures kõik allajäämised on olnud nokaudiga. 2016. aastal jäi ta alla Gennadi Golovkinile ja aasta hiljem Erro Spence juuniorile.

Esimeses kolmes raundis oli Crawford kannatlikum, kuid kui ta kord julgemalt rünnata otsustas, siis oli nokaut kiire tulema, kirjutab ESPN.

Crawrofrdi parema käe löögi järel oli Brook peaaegu läbi köite kukkumas. Kohtunik Tony Weeks andis Brookile võimaluse jätkata, kuid Crawford virutas koheselt paremhaagi, mis sundis õigusemõistat matši lõpetama.

"Kell on tohutu talent. Ta tuli ja üritas mult tiitlit võtta. Ta oli vormis. Võttis kaalu. Ta ei saa mingeid vabandusi lauale panna. Ta tuli kolme võidu pealt ja kaotas täna paremale mehele," ütles Crawford võidu järel.

Sel aastal vaid ühe matši pidanud Crawford lootis tänavu kohtuda Manny Pacquiao ja Spence juunioriga - esimene vastasseis oli isegi lähedal -, kuid koroonapandeemia segas plaanidele vahele.

Crawfordi vastu selge autsaiderina läinud Brook polnud selles kaalukategoorias (66,7 kg) võistelnud alates 2017. aastast, kuid tal polnud kaalu võtmisega mingeid probleeme ning tal oli ameeriklase vastu silmnähtav pikkuse eelis. Matši alguses andis ta mõned head löögid kehasse, kuid ESPN kirjutas needki Crawfordi kannatlikkuse arvele. Compuboxi andmetel sai Crawford 111-st löögist pihta 36, Brook 109-st 26.