Gruusia võiduvärava lõi 32. minutil Nika Kacharava, kes sai paremalt äärelt hea tsenderduse ja edestas õhuvõitluses Joonas Tamme.

Eesti meeskond ühtegi väga ohtlikku väravavõimalust paraku luua ei suutnudki. Pealelöögid olid külalistele 8:2 (värava raamidesse 2:0), palli valdamine jäi Gruusia kasuks 60 vs 40%.

C-liiga teise alagruppi kuuluvad lisaks Eestile ja Gruusiale veel Põhja-Makedoonia ja Armeenia, kelle omavahelise mängu võitis täna Põhja-Makedoonia 2:1.

Enne mängu:

Alagrupiturniiri kõik kuus kohtumist peetakse ära järgneva kahe kuu jooksul. Septembris mängib Eesti Gruusiaga kodus ja Armeeniaga võõrsil. Oktoobris võõrustatakse Põhja-Makedooniat ja Armeeniat. Novembris minnakse võõrsil vastamisi Põhja-Makedoonia ja Gruusiaga.

Eesti ja Gruusia on varasemalt kohtunud kuuel korral. Eestil on seni kirjas kaks võitu ning Gruusial kolm. Üks matš on lõppenud viigiliselt. Viimati mängiti 2018. aastal võõrsil ning toona võitis Gruusia 2:0. Tallinnas kohtuti viimati 2015. aastal, see mäng lõppes Eesti 3:0 võiduga.