Kaks setti olid täiesti omaette ooperist. Kui teises setis mänguks ei läinudki, siis esimeses setis otsustas võitja saatuse kiire lõppmäng. Kanepi läks seal 6:4 ette. Mõlemal settpallil oli Kanepi kord servida, aga eestlanna kaotas mõlemad. Lõpuks jäi 10:8 peale Tuneesia esindaja Jabeur.

"Ma pole teise seti statistikat veel näinud, aga tundus, et ta haaras nii enda kui ka minu servil kohe initsiatiivi ega lasknud minul suruma hakata. Ta sai ilmselt esimese seti võidust enesekindlust ja tundis ennast väga mugevalt," rääkis Kanepi pärast kohtumist.

"Kui ma esimest servi sisse ei saa, jään kohe surve alla ning raske on hakata punkte üles ehitama. Ta tegi selle seti tõesti väga hästi," lisas ta.

Kas vastane üllatas millegagi? "Olen temaga kunagi ammu Indian Wellsis mänginud. Üllatas sellega, et ta löögid nii kiiresti ja lamedalt tulid. See oli natuke ootamatu. Hästi kiire oli ta täna," vastas Kanepi.

Kas mäng võinuks tulla teistsugune, kui sa oleksid avasetis settpalli ära kasutanud? "Kindlasti selle poolest, et ma oleks seti võitnud, aga vaevalt ta alla oleks andnud. Mäng oleks ikka edasi läinud."

Kui pettunud sa skaalal 1-st 10-ni oled, et pead juba teise ringi järel reketid pakkima? "Ei oska hinnata niimoodi. Jätan selle teile hinnata."

Kanepi rääkis pisut ka sellest, kuidas tema hooaeg edasi läheb.

"Ilmselt mängin järgmisena French Openil. Roomasse olen ka üles antud, aga uute reeglite järgi peaksin seal juba teisipäeval kohal olema. Saab olema keeruline, kui veel ajavahet ka arvestada," selgitas ta.