Mäletatavasti otsustas Citröen mulluse hooaja järel autoralli MM-sarjast lahkuda. Peamiseks põhjuseks toodi kuuekordse maailmameistri Sebastien Ogieri lahkumine võistkonnast, mille järel tõdes tiim, et nad polne enam võimelised "ühtegi absoluutset tippsõitjat" meeskonda tooma.

Citröeni lahkumine sarjast tähendas ühtlasi, et kohata jäi teine põhisõitja Esapekka Lappi. Soomlane siirdus kahe hooaja vahel M-Sporti.

"2019. aasta lõpus tehtud otsuse põhjuseid ma detailideni ei tea," avaldas tänavuse aasta alguses Citröeni tegevdirektoriks saanud Vincent Cobee väljaandele Autocar. "Mõistan siiski ja austan seda otsust. Sport ei liikunud sellises suunas, nagu Citröen oleks tahtnud. Lisaks muutusid arusaamad WRC-sarja ja fännide vahel üha erinevamaks seoses sellega, mida bränd tootena reklaamida tahtis."

"See oli ratsionaalne, aga keeruline otsus," jätkas Cobee. "Võib-olla tuleb mõne aasta jooksul teistsugune otsus - ära iial ütle iial - kuid praegu on olukord selline ning mina olen sellega rahul."