Mullu Citröenis sõitnud soomlane sõlmis eratiimiga ühe aasta pikkuse lepingu. Tänavust hooaega alustas Lappi korralikult, kui Monte Carlos tuli neljas ja Rootsis viies koht. Küll aga pidi ta katkestama Mehhiko rallil, kus ta auto tehniliste probleemide tõttu maani maha põles.

"Loomulikult oleks tore, kui saaks ka järgmisel aastal edasi sõita," rääkis Lappi tuleviku osas portaalile Rallit.fi. "Praegu ma stressis pole, sest esimesed rallid läksid edukalt ning enda süü läbi midagi lolli ei sündinud."

"Praegu küll sellist tunnet pole, et nad sooviksid minust lahti saada. Seega olen enesekindel, et jätkan ka järgmisel aastal, ehkki seda juhul, kui kõik läheb hooaja lõpus hästi ning nad (M-Sport) järgmisel aastal jätkavad," vihjas Lappi meeskonna keerulisele rahalisele seisule.

Lappi lisas, et ühegi tiimiga ta siiski tuleviku osas veel läbirääkimisi pidanud pole. "Ma ei tea, kas teistes tiimides (Hyundai ja Toyota) avaneb mõni koht. Huvitav, kas Ogier jätkab Toyotas veel ühe aasta. Hyundai osas pole mul aimugi, missugune seis seal lepingutega on. Eks peab pragu ootama ja vaatama, kuidas nüüd esimesed etapid lähevad."

WRC hooaeg jätkub 4. - 6. septembrini toimuva Rally Estoniaga. M-Spordi osalemine ajaloo esimesel Eesti MM-rallil pole aga sugugi kindel.