Mitre 19-aastane sõbratar rääkis võimudele, et ta viis oma tütre kohalikku haiglasse peale seda, kui ta kodus oksendas. Sealt saadeti ta peagi koju tagasi. Kui lapsel ei läinud enesetunne paremaks, viis ema ta teisse kliinikusse, kus ta sai peagi arsti vastuvõtule. Mõni hetk hiljem kuulutati kahe-aastane surnuks neeruarteri purunemise tõttu, mille põhjustas seksuaalne väärkohtlemine. Hiljem avastati noorel tüdrukul ka seljavigastus.

Mitre mängis kaheksa hooaega Ameerika pesapalliliigas MLS-is Chicago Cubsi, Florida Marlinsi, Milwaukee Brewersi ja New York Yankeesi meeskondades. Tema praegune leivaisa on Mehhiko kõrgliigaklubi Saltillo Saraperos.

“Arvestades käimaolevat juurdlust, me hoiame Sergio Mitret puudutavatel asjaoludel silma peal. Kui võimud on teinud kindlaks kõik asjaolud, avaldame omapoolse avalduse, mis läheb kokku meie organisatsiooni väärtustega,” postitas Sergio Mitre praegune koduklubi.

Los Angeles sündinud Mehhiko juurtega sportlast on ka varem arreteeritud. 2019. aasta augustis sai politsei koduvägivalla väljakutse Mehhiko hotelli. Süüdistustest tema vastu hiljem loobuti.