Tänavu peaks MM-sarja kalendrisse kuuluvatest etappidest toimuma veel Türgi, Jaapani ja Saksamaa rallid, kuid kõigi nende kohal ripub suur küsimärk. Seetõttu jätkab WRC uute kohtade otsimist, kus saaks etappe pidada.

Itaaliast on esile kerkinud kaks kandidaati - Monza ralli ja Rooma ralli. Monza etappi toetavad nii Itaalia autospordiliit kui rehvitootja Pirelli, millest saab uuel hooajal WRC sarja partner. Rallye-Magazin pakub Itaalia meediale tuginedes, et Monza ralli võib saada selle hooaja viimaseks etapiks, mis peetakse alles detsembris.

Rooma ralli sõidetakse juba juulikuus, kuid väidetavalt soovitakse seda tänavu ka teist korda korraldada ning siis juba MM-etapina.

Juunis koroonaviiruse tõttu ära jäänud Sardiinia etapi kohal on aga tumedad pilved, sest selle võistluse peasponsoril, kohalikul turismiorganisatsioonil on tõsised rahalised raskused.

Sarnased probleemid on ka augusti lõpus Tšehhimaal toimuval Barumi rallil, mis lootis samuti pääseda MM-kalendrisse.

Rally Estonia kohta kirjutatatakse, et kuna lätlaste Liepaja etapi korraldajad ei suutnud rallijuhtidega kokkuleppele jõuda, keskendub WRC nüüd Baltikumis just Lõuna-Eestis toimuvale rallile.

Türgi, Jaapani ja Saksamaa rallide kohta teatab Rallye-Magazin, et ilmselt ei toimu ükski neist etappidest algselt planeeritud kujul.