Elliot kuulus hooajal 2018/2019 Fulhami ridadesse ning mullu mais sai temast noorim mängija, kes Premier League'i ajaloos platsile saanud. Aasta tagasi Wolverhamptoni vastu väljakule saanud Elliot oli toona kõigest 16 aastat ja 30 päeva vana.

Ellioti vastu tundsid koheselt huvi mitmed suurklubid, teiste hulgas Pariisi Saint-Germain, Londoni Chelsea, Arsenal ning Madridi Real. Inglase palkamisele oli neist kõige lähemal Real, kelle esindajatega käis Elliot ka Madridis kohtumas.

Väljaande The Athletic teatel pakuti Elliotile Madridis võimalust kohtuda klubi pikaaegse kapteni Sergio Ramosega. Inglane sellest aga huvitatud polnud. "Ei, aitäh," vahendas The Athletic inglase sõnu. "Mulle ei meeldi ta pärast seda, mida ta Mohamed Salah'le tegi."

Mõistagi käib jutt 2018. aasta Meistrite Liiga finaalist Reali ja Liverpooli vahel, mida Elliot oli Kiievis koha peal jälgimas. Kohtumises pakkus enim kõneainet Ramose ja Salah'i vaheline intsident, kus egiptlane nihestas Ramosega võideldes õlga. Salah pidi juba 30. minutil väljakult lahkuma ning Madridi klubi võitis lõpuks kohtumise 3:1.

Liverpooli esindusmeeskonna eest on Elliot saanud tänavusel hooajal kirja seitse kohtumist, milles üks tuli Premier League'is, kui ta pääses platsile mängus Sheffield Unitedi vastu. Huvitaval kombel vahetas inglane toona välja just Salah'i.

Harvey Elliot (56) mullu kevadel Fulhami särgis