Üks selline pidu toimus pärast 2003. aasta viimast etappi. Schumacher (Ferrari) edestas MM-sarja üldarvestuses Kimi Räikköneni (McLaren) vaid kahe punktiga ja pingelangus oli tohutu.

Vormel-1 sarja fänn Jason Rodgers postitas sel nädalal Twitterisse retrofotod, millest on näha, et tähistamine läks üle käte.

Et Jaapanis Suzuka ringraja lähedal polnud häid peokohti, pidutseti Toyota võistkonna ruumides.

"Alkoholi tuli hankida laoruumist, mujalt ei saanud. Peol polnud palju inimesi, aga lõbu oli laialt. Peeti toidusõda ja sekeldusi oli ka külmkapiga," rääkis toona Toyota tiimis töötanud Ossi Oikarinen Soome MTV uudistele.

Samuti peol viibinud McLareni mehaaniku Mark Priestley mälestused on värvikamad.

"Tegemist oli mäsuga, olukord meenutas karmi rokipidu. Mäletan väga hästi, kui järsku visati üks laud läbi akna. Kell neli hommikul laulsime Mercedes-Benzi mootorispordiosakonna direktori Norbert Haugiga õlakuti karaoket. Schumacher taarus mu teisel õlal. Ta oli nii purjus, et ei suutnud hästi püsti seistagi, rääkimata laulmisest," meenutas Priestley oma raamatus The Mechanic.

"Schumacher kandis millegipärast Toyota särki, mis oli õllest täiesti läbi imbunud. Korraks nägin, kuidas ta kukkus läbi akna murule. Õnneks oli tegu esimese korrusega," lisas ta.

Hoolimata kaotusvalust peole tulnud McLareni inimeste jaoks lõigati lõbu justkui noaga läbi kell 6.30 - nad said aru, et lennukile viiv buss on neid juba pool tundi oodanud. Kui kaua Schumacher pidutses, pole teada.