21-aastane Loreda on UFC-s teeninud kahest matšist kaks võitu, kuid naudib Instagramis oluliselt rohkemate inimeste tähelepanu kui paljud staažikamad vabavõitlejad.

Ei pea olema raketiteadlane mõistmaks, mis tema jälgijate arvu 230 000-ni on kasvatanud. Suur osa sellest on tulnud tänu paljastavatele piltidele ja TikToki tantsuvideotele.

Üks hiljutistest videotest viskas aga teisel naisvabavõitlejal Macy Chiassionil "kaane pealt".

"Ma lihtsalt ei suuda enam. Kas see on sõnum, mida me tahame edastada mitte ainult oma tulevastele jälgijatele, vaid ka misogüünsetele tüüpidele? Ka me võitleme selle nimel, et olla eeskujud või oleme me siin vaid meesjälgijate jaoks striptiisi tegemas?" küsib Twitteris videot jaganud Chiasson.

Loureda ei jäänud vastust võlgu: "Teisi naisi maha tehes lähed sa endaga vastuollu. Kes ütles, et ma midagi meesjälgijate jaoks teen? Olen võidelnud 2. eluaastast peale ning nagu sinul, on mulgi teised huvid nagu tätoveeringud ja tantsimine. Lihtne."

Chiasson jätkas: "Ma seisan samuti tugevate ja seksikate naiste eest, aga siin pole sellega mingit pistmist. Sul on MMA riided ja jõusaalikindad käes, hambakaitsmed suus ja lõuakaitse peal. Sa edastad seda sporti vaatavatele inimestele vale sõnumi. Sa jätad mulje, nagu seda naiste MMA esindabki."

Naiste sõnasõda polnud sellega veel kaugeltki läbi. "See näitab, et sa võid olla naiselik ja seksikas ning ikkagi bad b*tch meeste poolt domineeritud tööstuses," vastas Loureda.

"Kas ikka oled? Mõned meist tõepoolest hoolivad naiste MMA kvaliteedist ja naiste spordist üldisemalt. Sa müüd seksi, mitte MMA-d!" põrutas Chiasson vastu.

Loureda: "Ma müün seksi, sest ma sündisin teistsuguses kehas kui sina ja olen hispaanlane? LOL ma võitlen puuris samamoodi nagu sina. Kui ma parasjagu puuris pole, olen ma ülimalt naiselik ja sellisena olen ma sündinud. Lõpeta vihkamine."

Chiasson: "Jah, sa võitled puuris, aga mitte nii nagu mina. Ja ära räägi minuga nii, nagu ma ei teaks, mida naiselikkus tähendab."

Loureda: "Tüdruk, lõpeta oma naiselikku poolt ülistavate naiste ahistamine."

Chiasson: "Selle põhjal, mida sa öelnud oled, on sinu definitsioon naiselikkusest väga kitsas ja see on väga kurb. Jällegi, sa ei tea minu naiselikkusest midagi. See on tõesti kurb."

Loureda: "Äge. Sa näita seda omal moel, mina omal. Edu sulle järgmiseks matšiks!"

Chiasson: "Oled samuti äge. Suuna äkki osa sellest energiast treeninusse ja võibolla näeme kunagi varsti UFC-s. Ma räägin kõigi nende naiste eest, kes üritavad sporti müüa. Ma räägin ka naiste eest üldiselt."

Chiasson pole ainus, kellele Loureda video on ette jäänud. Kahes erinevas kaalus UFC meistrivöö võitnud Amanda Nunes üritab oma Twitteri kontole postitatud videos Loureda liigutusi järgi teha, kuid sellele positutsele on Loureda oluliselt leebemalt reageerinud.