Paremkaitsja osas algatatud uurimist veab Inglismaa jalgpalliliit. BBC teatel süüdistatakse Trippierit kihlveoreeglite rikkumises seoses enda üleminekuga Atletico ridadesse. Inglismaa koondislane siirdus mullu juulis ligi 23 miljoni euro eest Tottenham Hotspurist Hispaaniasse.

Inglasel on 18. maini aega ametlik vastulause esitada. "Ma olen teinud viimastel kuudel vabatahtlikult täielikku koostööd jalgpalliliiduga ning jätkan seda ka edaspidi," vahendas BBC Trippieri sõnu. "Tahan teha selgeks, et ma pole profikarjääri jooksul ühtegi jalgpallialast panust teinud ega teiste panustamise eest ise raha teeninud."

Inglismaa jalgpalliliidu reeglite kohaselt ei tohi mängija ei ise panustada ega jagada kasulikku informatsiooni ühegi jalgpalliga seotud panuse suhtes.

Alles tänavu märtsis määrati neljakuuline võistluskeeld ja 150 000 naelane rahatrahv endisele Liverpooli ründajale Daniel Sturridge'le, kes oli soovitanud oma vennal Leonil panustada sellele, et Sturridge liitub Hispaania kõrgliigaklubi Sevillaga. Inglane aga Hispaaniasse ei läinud, vaid läks Liverpoolist hoopis Türki Trabzonspori, kes tänavu märtsis seoses antud karistusega inglasega koostöö lõpetas.