"Meil oli detsembris nädal aega vaba ning kui me tööle naasime, siis ma vannun, 25-st mängijast 23 olid haiged, ma ei tee nalja," ütles Lukaku Instagram Live vestluse käigus Belgia teleajakirjanikule ja Napoli ründaja Dries Mertensi abikaasale Kat Kerhofsile.

"Me mängisime Radja Nainggolani ja Cagliari vastu ning umbes 25 minuti möödudes pidi üks meie kaitsjatestväljakult lahkuma. Ta ei saanud jätkata, sest oli minestamise äärel," rääkis Lukaku Milan Škriniarist, kes selles mängus juba 17. minutil välja vahetati.

"Kõik köhisid ning olid palavikus. Kui ma soojendust tegin, tundsin end palju kuumemana kui tavaliselt. Mul polnud aastaid palavikku olnud."

"Pärast mängu oli meil planeeritud õhtusöök Puma esindajatega, kuid ma tänasin neid ja läksin otse voodisse. Meile ei tehtud sel hetkel ühtegi COVID-19 testi, seega me ei saa kunagi kindlalt teada," ütles Lukaku.

Daily Maili teatel polnud Interi klubi juhid Lukaku avaldusest sugugi vaimustatud ning kutsusid belglase "eksitavate ja segadust tekitavate kommentaaride" pärast vaibale.