Kogu saaga sai alguse ühest Twitteri postitusest, milles kanadalanna kurtis igavust ja mainis, et poiss-sõbraga oleks karantiinis palju lõbusam istuda.

Laupäeval korraldas Ameerika ajakirjanik ja telesaatejuht Allie LaForce Instagramis Bouchardiga intervjuu, kus jutt läks kanadalanna suhtestaatuse peale. Samal ajal kirjutas taustal fänn nimega Bob korduvalt, kui väga ta Bouchardi armastab ning LaForce võttis mehega FaceTime'i kaudu ühendust.

Ühel hetkel pakkus Bob, et maksab Bouchardile kohtingu eest 500 dollarit. LaForce, kes ise tegeleb heategevusega ja jagab koroonaviirusega võitlevatele eesliini töötajatele tasuta toitu, haaras sõnasabast kinni ja ütles, et ühe haigla personali toitmine maksab 3000 dollarit. Bob nõustus selle summa LaForce'i fondi annetama ja Bouchard võttis kohtingupakkumise vastu.

"Jah, muidugi ma tahan sellisest kohtingust osa võtta. Sa oled ühtlasi ka minu kosjasobita, sest mul tõesti on ühte sellist vaja," ütles Bouchard LaForce'ile.

Bouchardil oli Bobile vaid üks tingimus - mees peab kohtingule kaasa võtma vetsupaberirulli.

Bob esitas omakorda väljakutse Bouchardile, pakkudes veel 1000 dollarit, kui kanadalanna tellib restoranis õhtusöögi Briti aktsendiga ning lubab mehel video sellest internetti postitada.

"Miks sa minuga nii teed, Bob? Tekitad minus süütunnet. Ma tunnen, et pean heategevuse nimel nõustuma, kuid mul on seda väga ebamugav teha. Ma ütlen "jah", aga mul ei ole aktsentide imiteerimises mingisugust taset."

Niisiis jääme kohtingut ja videot ootama! Kõik lubatud summad kokku arvutatuna tähendavad, et üks heategevusfond on jälle 4500 dollari (4115 euro) võrra rikkam.