Koroonaviiruse pandeemia on juba praeguseks WRC-s kõvasti kaarte seganud. Argentina, Portugali ja Sardiinia rallid on edasi lükatud, küsimärgid on ka juulis ja augustis kavas olevate Keenia ja Soome MM-etappide kohal. Adamo sõnul sellega koroonaviiruse mõju ei lõppe.

"2021. aasta tuleb veelgi kriitilisem," rääkis Adamo. "Siis on veel raskem saada sarnane eelarve kokku. 2021. aasta reeglid peavad kärpima kulusid."

Tänavusel hooajal oli algselt plaanis 14 MM-etappi. Itaallase sõnul järgmisel aastal sellist programmi püsti panna ei saa. "Ma ei usu, et kõik tiimid on võimelised selliseid summasid maksma. See on fakt. Olen juba rääkinud kolleegidega, kõik oleme sarnases situatsioonis."

"MM-sarjas on kulutused üüratud. Järgmisel aastal pole meil sarnaseid vahendeid. Praeguses olukorras oleme Malcolmiga ühel lainel," viitas Adamo M-Spordi mänedžerile Malcolm Wilsonile.

Hyundai bossi sõnul on praegu parim aeg meeskondadel, WRC promootoritel ja Rahvusvahelisel Autospordiliidul (FIA) reageerida ning teha tarku otsuseid. "Ma ei saa öelda oma töötajatele, et me ei saa rohkem motosporti endale lubada. Peame seda saama, sest sel viisil saame praeguse olukorraga toime tulla."