Saaremaa Võrkpalliklubi teatas täna oma Facebooki leheküljel, et pealtvaatajad ei pea koroonaviiruse pärast muretsema, sest kõik Milano klubi mängijad on terved.

"Head võrkpallisõbrad olete kõik oodatud 4. ja 5. märtsil Kuressaare Spordihoonesse, kus on võimalik Saaremaa Võrkpalliklubi vastu mängimas näha maailma täielikku tipptaset. Nagu ütles Eesti parim võrkpallur Robert Täht, kes ka ise Itaalia liigas mängib, et Milano klubi võib head emotsiooni pealt võita maailmas kõiki klubisid. Nad on ainukesed, kes Itaalia liigas sel hooajal on nii Lubet kui Perugiat võitnud (neid kahte peetakse hetkel maailma kõige tugevamateks klubideks)," seisab Saaremaa VK postituses.

"Kuna on ka muretsejaid koroonaviiruse osas, siis saame kinnitada, et Milano meeskond on terve – kellelgi ühtegi külmetushaigusele iseloomulike nähtusid ei esine, kinnitas klubi doktor. Oleme suhelnud Eestis nii Terviseameti, kui ka Saaremaa vallaga ning ühine seisukoht on meile antud – Terviseamet ei pea hetkel vajalikuks piirangute seadmist CEV Challenge Cup mängudele Kuressaares 4. ja 5. märtsil. Nagu alati tasub viirushaiguste hooajal kinni pidada väga täpselt hügieeninõuetest. Et seda lihtsam teha oleks paigaldame ka spordihoonesse käte desinfitseerimisvahendid. Olete kõik oodatud mängudele! Et inimesed saali ära mahuksid paigaldame eraldi lisatribüüni," lisatakse Saaremaa meeskonna teates.

Tugeva Milano meeskonna vastu toob edu vaid parim mäng, teab Saaremaa peatreener Ioannis Kalmazidis. "Mängijad on terved ja valmis. Credit24 Meistriliiga veerandfinaalseeria Jelgavaga pole küll parim võimalik ettevalmistus euromängudeks, aga seda me muuta ei saa. Itaalia liigas mängiv Milano saab iganädalaselt väga kõrgel tasemel mängida ja see on teine maailm kui meil siin. Olen realist - kui Milano näitab oma parimat esitust, läheb meil väga raskeks. Aga kui nad päris 100-protsendiliselt ei tegutse ja meie oleme oma parimal tasemel, siis on meil võimalik edule loota küll," rääkis peatreener.

"Kahtlemata läheme neile kohtumistele vastu suure motivatsiooniga ja püüame anda kõik, mis meil anda on. Muidugi on mul hea meel, et saame mõlemad kohtumised pidada Kuressaares ja oma fännide suurt tuge nautida," lisas Kalmazidis.