Palace pääses 39. minutil Cenk Tosuni tabamusest kohtumist juhtima. Viigiväravat taga ajanud City jõudis lõpuks eesmärgini 82. minutil, kui täpne oli Sergio Agüero. Kõigest viis minutit hiljem viis argentiinlane omakorda võõrustajad ette.

Kui juba tundus, et City saab raske võidu kätte, siis nii siiski ei läinud. 90. minutil sai õnnetu omavärava kirja suurklubi poolkaitsja Fernandinho.

Viik tähendab, et City jääb liidrist Liverpoolist 13 silmaga, aga Jürgen Kloppi hoolealustel on koguni kaks mängu varuks. Head hooaega tegev Palace jätkab 9. kohal.

Punkte kaotas ka Londoni Arsenal, tehes koduväljakul 1:1 viigi tänavuse hooaja ühe suurima üllataja Sheffield Unitediga. Londoni klubi viis juhtima Gabriel Martinelli, külalistele päästis viigipunkti John Fleck.

Kaheksamängulise võiduta seeria lõpetas tabeli lõpus virelev Norwich. 1:0 alistati Bournemouth, kohtumise sangariks kerkis Soome superstaar Teemu Pukki, kes realiseeris penalti. Soomlasele oli see hooaja 10. tabamuseks. Mõlemad meeskonnad lõpetasid kohtumise ka kümnekesi.

Alles hooaja neljanda võidu saanud Norwich hoiab viimast positsiooni, väljalangemistsoonist esimesena väljas olev Watford jääb kuue silma kaugusele.