Nigela hooaja lõpu tõttu jäi Vips FIA vormel-3 sarjas neljandaks, aga Formula Scout toob välja, et ta oli ainuke, kes suutis Prema võistkonna sõitjatele konkurentsi pakkuda. Vips esindas Hitech GP-d.

"Võime vaid oletada, kas kehv hooaja lõpp oli tingitud autost, Vipsist või nende kahe kombinatsioonist, aga Macau GP-l tuletas Vips oma andekust taas meelde. Ta oli nädalavahetuse tugevaim sõitja ja võidu võttis vaid ebaõnn," kirjutas portaal.

"Kui teised vormel-3 sarja staarid liituvad vormel-2-ga, siis paistab, et Vips liigutatakse Red Bulli poolt Jaapani Super Formula sarja. Oleks häbiväärne, kui sellist talenti rikutakse nii keerulises sarjas vette viskamisega, aga viimaste testide hea kiirus näitas, et ta võib pinnale jääda," lisati.

Edatabelis sai esikoha venelane Robert Schwartzmann, kes krooniti vormel-3 sarja meistriks. Ta edestas vormel-2 sarja meistrit, hollandlast Nyck de Vriesi.

Vormel-3 sarja hooaja kokkuvõttes Vipsi edestanud uusmeremaalane Marcus Armstrong ja indialane Jehan Daruvala asetati vastavalt neljandaks ja viiendaks.