Bayern läks võõrsil vastamisi Mönchengladbachi Borussiaga. Avapoolajal jäid väravad löömata. Teise poolaja alguses pääses Bayern tänu Ivan Perisici tabamusele kohtumist 1:0 juhtima.

Kümmekond minutit hiljem aga viigistas Ramy Bensebaini võõrustajate poolelt seisu. Kui juba tundus, et kohtumine tüürib viigisadamasse, siis 90. minutil teenis Mönchengladbachi Borussia peanlti. Ühtlasi teenis kastis vea teinud Javi Martinez sellega oma teise kollase kaardi, jättes Bayerni vähemusse. Penaltit asus lööma Bensebaini, kes ei eksinud ja tõi kodumeeskonnale magusa 2:1 võidu.

Kindla võidu sai kirja Dortmundi Borussia, alistades kodus 5:0 Düsseldorfi. Kahe väravaga särasid nii Marco Reus kui Jadon Sancho. Kusjuures mõlemale mehele kogunes ka üks resultatiivne sööt. Ühe värava lisas Thorgan Hazard, kes samuti andis ühe tulemusliku söödu.

Esikolmikusse kuuluvatest klubidest oli võidukas veel RB Leipzig, kes oli kodus 3:1 parem Hoffenheimist. Kaks väravat lõi Timo Werner, ühe tabamuse lisas Marcel Sabitzer. Hoffenheimi auvärava eest hoolitses Ermin Bicakcic.

Borussia jätkab liidrina, olles kogunud 31 silma. Leipzig jääb maha ühe silmaga, Dortmund viiega. Viimasest viiest mängust kolm kaotanud Müncheni Bayern langes seitsmendale reale.