Väidetavalt pakkus Arsenali mängijatele suurt nalja Emery kohmakas inglise keel, eriliselt aga see, kuidas hispaanlane ütles "head õhtut" (good evening - inglise k.), kirjutab Evening Standard.

Lisaks olevat üks Arsenali jalgpallur treeningul teiste kuuldes juhendajalt avalikult küsinud, kui palju kapteneid meie klubis on. Küsimus oli tingitud sellest, et Emery oli välja hõiganud kaptenite grupi, mida juhtis ründaja Pierre-Emerick Aubameyang. Lisaks valis hispaanlane kapteniteks Hector Bellerini, Alexandre Lacazette`i ja Mesut Özili.

Emery sai oma mängijatelt kõva kriitikat juba siis, kui otsustas koduklubi fännidega tülli pööranud Granit Xhakalt kaptenipaela võtta. Teatavasti vilistati Šveitsi koondislane 27. oktoobri mängus Crystal Palace'iga Arsenali poolehoidjate poolt välja. Puhkama kutsutud ja riietusruumi siirdunud Xhaka pani selle peale käed kõrvadele ja vehkis kätega, mis fänne veelgi rohkem ärritas.

Briti ajaleht väidab ühtlasi, et Arsenali juhtkond tegi otsuse Emery vallandamise kohta tegelikult juba eelmisel nädalavahetusel pärast seda, kui Londoni tippklubi piirdus Southamptoni vastu 2:2 viigiga.