Vene koduklubi Varese läks võõrsil vastamisi Euroliigas esimest kohta jagava Milano Olimpiaga ning pidi vastu võtma kaotuse numbritega 69:93. Vahe tehti sisse juba esimese poolajaga, mis võideti 47:30. Kolmanda veerandaja lõpuks oli kodumeeskond ees 74:45. Viimane veerand oli juba vormistamise küsimus.

Võitjate parimana tõi Riccardo Moraschini 17 punkti. Meeskonna suurimad tähed Luis Scola ja Sergio Rodriguez said täna kergema tööpäeva. Scola veetis platsil 3 minutit ning tõi ühe punkti, Rodriguez viskas 13 minutiga 6 silma. Vene tõi Varese ühe resultatiivseimana 12 punkti. 27 minutit platsil veetnud eestlase arvele kogunes veel 6 lauapalli. Varese suurim punktitooja oli Jason Clark (14).

Henri Drelli koduklubi Pesaro jätkab Itaalias võiduta. Pühapäeval jäädi 75:85 alla Treviso meeskonnale. Avaveerand võideti 27:16, aga poolajaks pääses ühe punktiga juba ette Treviso. Kolmanda veerandiga kasvatas Treviso vahet veelgi ning lõpuks võeti 85:75 võit.

Drell veetis väljakul 22 minutit, mille jooksul viskas 4 punkti, võttis 5 lauapalli ning andis 2 tulemuslikku söötu. Üleplatsimeheks kerkis Clint Chapman 30 silmaga. Võitjate ründemängu vedasid Amedeo Weavers ning Isaac Fotu, kes tõid vastavalt 18 ja 17 punkti.

Kolme võidu ja kolme kaotusega hoiab Varese kaheksandat kohta. Kõik kuus kohtumist kaotanud Pesaro on tabeli viimane meeskond.