Olympiakos läks Moskvas viimasele veerandile 64:60 eduseisus ega lasknudki venelasi enam järele. Kreeka klubi resultatiivseimad olid ameeriklased Brandon Paul ja Kevin Punter, kes tõid vastavalt 20 ja 16 punkti.

CSKA poolel viskas Mike James 22 punkti, hankis kuus lauapalli ja jagas viis resultatiivset söötu, Kyle Hines lisas 19 silma. Daniel Hackett sai avapoolajal vigastada ega naasnudki enam väljakule.

Olympiakose uus abitreener on teatavasti Donaldas Kairys, kes vedas mullu Kalev/Cramo VTB Ühisliigas veerandfinaali. Kreeka tippklubi peatreeneriks on samuti leedukas - Kestutis Kemzura.

Žalgirise ja Zeniidi mängus olid leedukad kaks ja pool minutit enne normaalaja lõppu taga 51:58, ent Marius Grigonise ja Arturas Milaknise kaugvisked tõid Žalgirise punkti kaugusele. 35 sekundit enne lõppu tabas poolakas Mateusz Ponitka kahepunktiviske koos veaga ning realiseeris vabaviske seisuks 61:57. Sellega polnud aga mäng tehtud, sest pärast seda, kui Thomas Walkup tabas kahese ja Alex Renfroe realiseeris kahest vabaviskest ühe, tehti kaks sekundit enne lõppu Lukas Lekaviciusele kolmepunktiviskel viga, leedukas vabaviskejoonel ei eksinud ja viis mängu lisaajale.

Lisaajal tõusis külaliste kangelaseks Ponitka, kes tõi üheksa punkti järjest. Leedukad jäid korraks juba 13-punktilisse kaotusseisu (66:79) ja pidid lõpuks leppima kaotusega 70:82. Ponitka tõi võitjate parimana 19 punkti.

Žalgirisele sai saatuslikuks eeskätt kehv visketabavus - kahepunktivisked 39% (14/36) ja kaugvisked 26% (7/27). Zeniidi vastavad näitajad olid 49 ja 28%.

Madridi Real sai kolmanda kaotuse järjest, kui alistus võõrsil Müncheni Bayernile 86:95. Tel Avivi Maccabi alistas Istanbuli Fenerbahce 67:55, ainsana täiseduga jätkav Barcelona võitis kodus Valenciat 83:77 (Cory Higgins 20 punkti).