Žalgiris on kolme vooru peale saanud ühe võidu (14. koht). Viimases voorus õnnestus purustada võimas Madridi Real 86:73. Prantsuse tšempionid Villeurbanne`i Asvel on võitnud kahel korral (8. koht). Nad tegid tuule alla Kreeka hiiglastele - Piraeus Olympiacosele (82:63) ja Ateena Panathinaikosele (79:78). Eelmises voorus kaotati siiski suurelt Bayernile (63:104). Asvelis mängib ka Rihards Lomažs Lätist. Kahe mängu jooksul on ta platsil olnud keskmiselt 7 minutit ja kogunud 2,5 punkti.

Himki ja Bayern on mõlemad saanud 2 võitu ja ühe kaotuse. Saksa klubi on kolmandal kohal ja Vene tiim neljandal. Kahe järjestikuse võidu järel kaotas Himki 86:99 Moskva CSKA-le.

Ääremängija Janis Timma on tiimi paremuselt teine punktikoguja. Ta viskab mängus keskmiselt 15,7 punkti ning tabab 42,3%, kolmepunktivisetest, hangib 4 lauapalli ja teeb 2,3 vaheltlõiget. Nende näitajate järgi on ta kogu Euroliiga teine.

Tagamängija Dairis Bertāns esineb kahvatumalt. Ta korjab keskmiselt 6,5 punkti ja tema kolmepunktivisete täpsus on kehv - üks üheksast ehk 11,1%.

Neljapäeval võtab Barcelona koos Rolands Šmitsiga ette Belgradi Crvena Zvezda. Barcelona on võitnud kõik kolm matši. Crvena Zvezdal on ainult üks võit ja edetabelis üheksas.

Jõuline ääremängija R. Šmits võttis osa kahest mängust, mängides vaid kolm minutit, kuid skoorides keskmiselt 5,5 punkti. Tema efektiivsusindeks tõusis 7 peale.

Voogedastusplatvorm TVPlay Premium ning telekanalid TVPlay Sports ja TVPlay Sports+ kannavad üle kolmanda vooru viis kohtumist:

24. oktoober

20:00 Anadolu Efes - Real (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports);

21:15 Bayern - Chimki (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports+);

22:00 val. Crvena Zvezda - Barcelona (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports);

25. oktoober

19:45 Zalgiris - ASVEL (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports);

21:30 Armani - Fenerbahce (tvplaypremium.ee/live, TVPlay Sports+).