Kohtumisest ülevaate teinud ajaleht Bild märkis kokkuvõttes, et Lilleküla staadionil toimunud matšis tegi Saksamaa koondis negatiivset ajalugu. Ajalukku läks kaitsjana alustanud Emre Cani punane kaart 14. minutil.

Saksamaa suurima tiraažiga ajalehes kirjutatud ülevaate kohaselt ei ole sakslased ametlikus matšis nii varajases faasis veel vähemusse jäänud. Eelmise tippmargi omanikuks oli Robert Huth. Endine Londoni Chelsea ja Leicester City keskkaitsja saadeti 2005. aastal mängus Põhja-Iirimaaga väljakult ära 15. minutil.

Ka toona ei tekkinud sakslastel suuri raskusi ning Põhja-Iirimaa Jalgpalli Liidu 125-aastaseks saamise puhul peetud matšis teenisid külalised 4:1 võidu.

Bild kirjutab Eesti – Saksamaa kohtumise ülevaates, et vähemusse jäämise järel tegutsesid sakslased kohati kohmakalt ning lubasid eestlastel luua liialt võimalusi.

„Võit tuli raske töö tulemusena. Pidime punase kaardi järel end kokku võtma. Jätkasime mängimist kõrgel tempol ning suutisme hoida külma pead. Lõpuks pakub tulemus rahulolu,“ teatas Saksamaa peatreener Joachim Löw.