Uibo kerkib MMi hõbemedaliga vähemalt kaheks aastaks EOK olümpiaettevalmistustoetuste süsteemis A-taseme sportlaseks, mis tähendab kuus 2500 euro suurust palgafondi (miinus maksud) ja 2200-eurost ettevalmistustoetust, samuti igakuist 1500-eurost toetust treenerile.

Viimase aasta oli Uibo pidanud läbi ajama C-tasemel sportlasena, mis hetkel tähendab 1000 eurot ettevalmistustoetust kuus, pluss ta on saanud Eesti Kergejõustikuliidult eraldiseisvaid toetusi. Viimaste maksmise juured peituvad tõsiasjas, et EOK toetusreeglid ei tõlgendanud Uibo 2018. aasta sise-MMil võidetud pronksmedalit "olümpiaala MM-medalina".

Lisaks Uibole on EOK süsteemis nüüd A-taseme sportlased Kelly Sildaru, Heiki Nabi, Epp Mäe ja Katrina Lehis.

EOK tiitlivõistluste medalivõitjate premeerimissüsteemi osana ootab Uibot hõbemedali eest 20 000, tema treener Petros Kyprianoud 10 000 euro suurune preemia.

Õiglane tagas kuuenda kohaga kaheks aastaks B-taseme toetused: palk 1600, ettevalmistustoetus 1400, treeneri toetus 1200 eurot kuus. Õiglane oli samal toetustasemel ka kaks eelmist aastat tänu 2017. aasta Londoni MMi neljandale kohale. Jäänuks ta Dohas esikaheksast välja, langenuks ta ka toetuste süsteemis C-tasemele.