Sarja kuuluvad kuus üritust: Tartu Maraton, Tartu Maastikumaraton, Tartu Rattaralli, Tartu Rulluisumaraton, Tartu Rattamaraton ja Tartu Linnamaraton. Arvesse läheb neli paremat tulemust.

Suurfavoriit oma kolmandale järjestikusele üldvõidule on Sander Linnus, kes küll enne linnamaratoni on alles 70. kohal (3082 punkti), kuid sarja punktiloogikat (tal on enne laupäeva punkte ainult kolmelt maratonilt) ja mehe jooksutaset arvestades peaks üldvõit olema tema jaoks pelgalt vormistamise küsimus.

Naiste konkurentsis on olukord meestega analoogne. See tähendab, et ka naiste pingereas on tiitlikaitsjal Reeda Tuula-Fjodorovil praegu kirjas kolm maratoni, kuid suure tõenäosusega finišeerib Tuula-Fjodorov linnamaratonil teadmisega, et on nüüd Kuubiku sarja kolmekordne võitja.

Enne linnamaratoni on sarjas punkte saanud juba 11 740 inimest. Tabeliseisuga on võimalik tutvuda SIIN.

Tugevamatest jooksjatest on Tartu Linnamaratonil stardis näiteks Raivo Alla (42 km), Rauno Laumets (42 km), Raido Mitt (21 km), Marion Tibar (21 km), Kaisa Kukk (10 km) ja Olga Andrejeva (10 km). Muide, Alla jahib laupäeval juba oma neljandat järjestikkust Tartu Linnamaratoni 42 km distantsi võitu.

Tartu Linnamaratoni programm stardib reede õhtul meelelahutusliku Friday Night Runiga. 4 km distantsi koos Genka ja Paul Oja kontserdiga on tulemas nautima ligi 1500 ööjooksjat. Rohkem infot ürituse kohta SIIN.

Laupäevastel põhidistantsidel (42, 21 ja 10 km) on neljapäevase seisuga kirjas 3939 jooksjat ja (kepi)kõndijat. Sellega on juba ületatud mullu püstitatud rekord 3754. Lisainfo ja registreerimine SIIN.

Samal päeval toimuvad ka lastejooksud, millest eelmisel aastal võttis osa ligi 3000 väikest spordisõpra. Rohkem infot lasteürituste kohta SIIN.