Fury parema silma kohal oli kaks sügavat haava ning nende lappimiseks tehti koguni 47 õmblust. Nüüdseks on mees juba taaskord arsti külastanud ning kõik niidid on nüüdseks eemaldatud. Vastav protseduur tehti talle Manchesteris.

Furyl oli protseduuriga niivõrd kiire, kuna ta tahab hakata tõsiselt valmistuma 22. veebruari matšiks Deontay Wilderiga. Tegemist saab olema kordusduelliga WBC meistrivööle. Esimest korda olid mehed vastamisi mullu 1. detsembril. Toonane heitlus jäi kohtunike hinnangul viiki ning meistrivöö jäi seega Wilderi valdusesse.

Kui avamatš peeti Los Angeleses, siis kordusmatš toimub Las Vegases. Kahe kange vahel läheb eeldatavalt jagamisele 100 miljonit USA dollarit.

„Sellisest vigastusest taastumine võtab aega kaks kuud. Õnneks oli tegemist puhaste haavadega ning neid ei olnud vaja uuesti lahti lõigata,“ sõnas Fury promootor Frank Warren silmavigastuse kohta. „Jõulude ajal peab ta juba täie hooga treenima. Matši eel tuleb vähemalt kaheksa nädalat teha korralike sparringutreeninguid.“

Wilder tuleb suure kordusmatši eel veel ühe korra ringi, kui ta läheb 9. novembril Los Angelses vastamisi kuubalase Luis Ortiziga.