Esmalt teatas kõneluste lõppemistest lühikese jutuga Hyundai boss Andrea Adamo, hiljem andis oma kommentaari ka M-Spordi tiimijuht Richard Millener.

"Kulutasime eelmistel aastatel Sebastien Ogier' peale palju raha. M-Spordi asutaja Malcolm Wilson on toonitanud, et peame keskenduma ka ärilisele poolele. Meil on palju töötajaid ja ainult ühele sõitjale panustamine pole õige tee," sõnas Millener MTV uudisteportaalile ja lisas, et nad ei suutnud Tänaku aina kasvavale palgasoovile vastavaid vahendeid leida.

Adamo selgitus väljaandele Autosport: "Ma ei taha detailidest rääkida. Räägin erinevate sõitjatega, nad saavad aru, mida me teeme. Aga peamine rõhk on veel tänavusel hooajal."

Sellegipoolest pole veel midagi kuulda ka Tänaku ja Toyota uuest lepingust. "Tegelikult on situatsioon veel lahtine. Loodan, et enne Monte Carlo rallit saavad asjad paika," ütles Tänak. Mäletatavasti oli eestlase esmane eesmärk uue lepinguni jõuda augusti alguses peetud Soome MM-etappi.

Hyundai kohta ütles Tänak naerulsui veel nii: "Meie läbirääkimised läksid nii keeruliseks, et tundub, et me pole enam sõbrad."