Päeva nael: türklased Cedi Osman ja Dogus Balaban ning kreeklane Kostas Sloukas ei suutnud viimastel sekunditel sisse saada mitte ühtegi vabaviset. Ameeriklased Khris Middleton ja Jaysoin Tatum aga küll. Selle tagajärjel pääsesid ameeriklased (esialgu) ehmatusega ning Kreeka sai üllatuskaotuse Brasiilialt.

Päeva tsitaat: "Korvpall on imeline mäng! Kui 39-aastane mees võtab mänguisu ära NBA MVP-ilt, siis tasub selle nime elada." Nii ütles Brasiilia koondise peatreener Alexandar Petrovic Alex Garcia kohta, kes ahistas edukalt Giannist.

Kolmapäevane keskne mäng

D-grupi esikohamängus lähevad vastamisi Itaalia ja Serbia, seni on mõlema turniir läinud kui lepase reega. Serblased luhvtitasid Filipiine ja Angolat nii, kuidas ise tahtsid, põhimõtteliselt sedasama tegi ka Itaalia. Serbia peab Itaalia vastu panustama eelkõige oma koljatite Marjanovici ja Jokici peale, itaallased aga seevastu lootma, et pallid kukuvad korvi kaugvisetest.

Vaata seda meest: kolmapäeval peaks Jokic andma järjekordse eduka eksami, et teda vaikselt kogu turniiri MVP suurfavoriidiks pidama hakata.

Olybeti koefitsiendid ja panustamise leiad siit.

Jaga
Kommentaarid