Ferrari piloodid Sebastian Vettel ja Charles Leclerc said möödunud nädalavahetusel toimunud Ungari GP-l vastavalt kolmanda ja neljanda koha, kuid esimesest kahest sõitjast Lewis Hamiltonist (Mercedes) ja Max Verstappenist (Red Bull) jäädi ajaliselt selgelt maha.

"Ehkki Vettel lõpetas kolmandana, polnud Ferrari teistega (Red Bull ja Mercedes) samas tempos," sõnas Häkkinen. "Nad peaksid järgmisel kahel etapil Spa ja Monza ringrajal taas konkurentsis olema, sest seal loeb sirgel arendatav kiirus, kuid on selge, et nad ei suuda igal etapil esikoha heitluses olla."

"Mitte ainult pole nad suutnud Mercedesest jagu saada, vaid on konkurentsi mõttes hakanud maha jääma ka Red Bullist," lisas soomlasest vormelilegend.

Vormel-1 hooajas on praegu suvepaus ning Spa ringrajal sõidetav Belgia GP peetakse 1. septembril. "Usun, et hooaja teine pool tuleb esimesest erinev. Ferrari sihib Belgias ja Itaalias kindlasti võitu ning Red Bull areneb samuti edasi. Mercedes ei saa praegust domineerimist enam iseenesestmõistetavalt võtta."

MM-sarja üldliider on Hamilton 250 punktiga, kellele järgnevad meeskonnakaaslane Valtteri Bottas (188) ja Verstappen (181). Meeskondlikus arvestuses juhib Mercedes, kellel kogutud 438 silma, Ferrari on teine 288 ja Red Bull kolmas 244 punktiga.