"Ma ei muretse puudujate pärast. Mind huvitavad vaid need, kes on kohal," sõnas Popovich, vahendab Eurohoops. "Meil on suurepärane valik mängijaid ning me üritame neist luua parima võimaliku meeskonna."

Kogenud treener loodab, et tema hoolealused mõistavad, et maailmameistrivõistlused on oluliselt tähtsam jõuproov kui mängud NBA-s oma koduklubi eest.

"See on suurem asi, kui mängida NBA klubi eest. See on kõrgeim tase, kus saab mängida ning kui need pallurid oma karjääri lõpetavad, jääb just see võistluseks, mis loeb nende jaoks kõige rohkem," jätkas Popovich. "Minu jaoks on see väga suurt rahuldust pakkuv, et ma pean neist kuttidest vormima sellise meeskonna, kes suudaks alistada ka Euroopa tugevaimad tiimid."

USA mängib 31. augustil Hiinas algaval MMil E-grupis koos Türgi, Tšehhi ja Jaapaniga.

USA esialgses MM-koondises on hetkel Kemba Walker (Boston Celtics), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Marcus Smart (Boston Celtics), De’Aaron Fox (Sacramento Kings), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Jayson Tatum (Boston Celtics), Harrison Barnes (Sacramento Kings), Kyle Kuzma (LA Lakers), P.J. Tucker (Houston Rockets), Brook Lopez (Milwaukee Bucks), Myles Turner (Indiana Pacers), Thaddeus Young (Chicago Bulls), Mason Plumlee (Denver Nuggets), Bam Adebayo (Miami Heat) ja Jaylen Brown (Boston Celtics).