Läti kikkpoksimeister jäi hätta Asturi jalalöökidega. Rahvas puhus pasunaid nagu korvpallimängul. Lõpuraundiks väsisid mõlemad. Auhinna andis üle Eesti kikk- ja taipoksitipp Markko Moisar, vahendab portaal GoodFight.ee.

Ott Remmer alistas Kirill Krugljakovi (Venemaa). Tuline ja võrdne võitlus, kui välja arvata see, et Remmer lasi avaraundis läbi jalalöögi, mis tabas teda rindu ja paiskas istukile. Skandeeriv publik panustas tuntavalt. Võitja sai karika Andi Uustalult.

Ott Remmer vs Kirill Krugljakov

Marko Šults kaotas Vjatšeslav Andrejevile (Ukraina). Kahtlemata õhtu kõige elektrilisemad kaks avaminutit. Mõlemad kaitsesid sealjuures väga hästi, põiklesid jalalöökide eest. Seejärel võeti tempo maha. Võrdne matš.

Marko Šults vs Vjatšeslav Andrejev

Sven Uue kaotas Gvido Seilisile (Läti). Uue oli lisaraundiks nii väsinud, et jaksas vähe liikuda.

Sigrid Kapanen kaotas Marie Ruumetile. Kapanen tabas Ruumetit mitu korda vastu pead. Ruumet küll surus, kuid ega ta niimoodi vastu jalgu ei tagunud kui viimasel Fightlandi üritusel Viljandimaa teist piigat.

Sigrid Kapanen vs Marie Ruumet

Crista Padu kaotas Oksana Paškovale (Ukraina). Ei olnud eriti aktiivne võitlus. Avaraund oli võrdne. 2. raundis liikus Paškova veidi ette ja hoidis siis edu viimases.

Oliver Peek kaotas Raivis Berzinšile (Läti). Ainuke poksimatš polnud just eriti põnev. Avaraund oli kindlasti üsna viigiline. Ringis käis tunnustavaid sõnu ütlemas Eesti koondise treener Artur Sinilill.

Crista Padu vs Oksana Paškova