"Palun jagage seda. Kas keegi on näinud viimastel päevadel Manchesteris Hale'i ümbruses, Londonis või lennujaamades mu poega Pauli? Politseid on teavitatud, aga me oleme väga mures. Keegi võib olla teda kuskil kohanud," seisab McGarthi abipalves.

Inimesed on üleskutsega hästi kaasa läinud ning Twitteri postitust juba rohkem kui 27 000 korda jaganud.

McGrath mängis Manchester Unitedi särgis seitse aastat, pidades seal 203 kohtumist ja lüües 16 väravat. Peatreener Ron Atkinsoni käe all võitis ta ka 1985. aastal FA karikasarja. Iirlane on kuulnud ka Aston Villa, Derby County, Sheffield Unitedi ja St. Patrick's Athleticu ridadesse. Iirimaa koondises on tal kirjas 83 mängu ja 8 väravat.

Karjääri ajal oli McGrathil probleeme alkoholismiga, mistõttu jäi ta ka tihti mängudelt kõrvale. Hilisemates intervjuudes on ta tunnistaund, et on mänginud ka pohmellis peaga. 2006. aastal võitis tema elulooraamat Iirimaal parima spordiraamatu auhinna ning aasta hiljem tunnistati see ka Suurbritannia parimaks autobiograafiaks.

2011. aastal hakkas mees tegema lauljakarjääri, salvestades albumitäie kaverlugusid. Väikse protsendi plaadimüügitulust annetas ta heategvusse.

2013. aasta juunis arreteeriti McGrath ühes Iirimaa hotellis avaliku korra rikkumise tõttu ning tema süüasja menetleti hiljem kohtus.