Ewanile järgnesid itaallane Elia Viviani (Deceuninck-Quick-Step) ja hollandlane Dylan Groenewegen (Team-Jumbo-Visma). Liidriga said sama aja esimesed 48 ratturit.

Peagrupis lõpetas ka tuuri Julian Alaphilippe (Deceuninck-Quick-Step) ning tema lähimad jälitajad britt Geraint Thomas (Team Ineos) ja hollandlane Steven Kruijswik (Team-Jumbo-Visma). Tanel Kangert (EF Education First) sai 53. koha, kaotust võitjale märgiti 21 sekundit ja Rein Taaramäe (Total Direct Energie) lõpetas 84. positsioonil, jäädes Ewanist maha 1 minuti ja 22 sekundiga.

Valusalt lõppes tänane sõit etapi eel üldarvestuses üheksandat kohta hoidnud taanlasele Jakob Fuglsangile (Astana), kes 27km enne finišit pidi kukkumise tagajärjel etapi katkestama.

Üldarvestuses jätkab 16 etapi järel liidrina Alaphilippe, kelle edu Thomase ja Kruijswiki püsib vastavalt 1.35 ja 1.47. Kangert kerkis kahe koha võrra 30. positsioonile, jäädes prantslasest maha 48.43-ga ning Taaramäe ühe koha võrra 47. reale, kaotust Alaphilippele on 1.13,47.

Homme sõidetakse 17. etapp, millel pikkuseks 200 kilomeetrit.