Kullamatš osutus väga tasavägiseks ning võitja selgitati lisanooltega, kus Taipei laskurid tabasid 8 ja 10 punkti, kuid eestlased võtsid maksimumi ja tabasid tsentrisse.

“Oleme super rahul ja üliõnnelikud. Tundub, et õe-venna tiim töötab hästi. Usaldame üksteist ja ootame järgmisi võite,” sõnasid kulla võitnud eestlased, kes olid eelringis saanud 1376 punktiga 10. asetuse.

Treener Maarika Jäätma kommentaar: “Mixteami eilse ja tänase laskmisega võib väga-väga rahule jääda. Duell oli väga tasavägine. Lisell ja Robin pidasid võistluspingele ülihästi lõpuni vastu, seda oli näha ka nende ümberlaskmisest. Oleme õnnelikud, et suutsime võita maailma tippe.”

Sportvibu meeste klassis sai Karl Kivilo 33. koha, sportvibu naiste klassis Triinu Lilienthal ja Alexandra Põllumäe samuti 33. koha. Plokkvibu meeste klassis lõpetas Robin Jäätma võistluse 17. kohaga, plokkvibu naiste hulgas saavutas Emily Hõim 9. ning Lisell Jäätma 17. koha.

Sportvibu naiskond (T. Lilienthal, A. Põllumäe) sai 17. koha ning segavõistkond (K. Kivilo, A. Põllumäe) 26. koha.

Plokkvibu nasikond - L. Jäätma, E. Hõim - pidi veerandfinaali tasavägises duellis tunnistama esimese asetusega Korea naiskonna paremust ühe punktiga ning Eesti naiskonnale lõpuks 8. koht 15 naiskonna hulgas.