Saadet veavad spordiajakirjanik Ivar Jurtšenko ja korvpalliasjatundja kõige laiemas tähenduses Gert Kullamäe. Külalisena on stuudios korvpallitreener ning kõiketeadja Peep Pahv.

Üldises plaanis võetakse hooaeg kokku. Juttu tuleb nii noorte meistrivõistlustest, Eesti madalamatest liigadest, kui ka kõige kõrgemal tasemel mängimisest. Saatejuhid suunavad ja siluvad stuudiokülalise tahumata vaatenurki ning annavad head nõu, kuidas asjadele läheneda. Puudutatakse ka koondise tegemisi ning visatakse õhku küsimus: "Kellest ikkagi peaks saama Eesti koondise peatreener?". Ühtlasi saame teada, millest on Peep Pahv korvpallitreenerina unistanud.

Igas saates on ka küsimusmäng ja 50 eurose auhinna paneb välja Sportland. Sel korral jagati auhinda viimast korda. Kahekümnenda saate küsimusmängu võitis fortuuna soosingul Raitel Võikar. Palju õnne! Küsimus kõlas Rain Veidemani kohta: "Kui suur on tema Itaalia perioodi punktirekord?" Õige vastus - 29 punkti, visatud üsna värskelt, käesoleva kevade play-off mängudes.

Kuula ka teisi "Pihtas Põhjas" podcaste SIIT!