Trans alistas põnevas finaalis lisaajal 2:1 mulluse meistri Nõmme Kalju. Seejuures mängis Kalju alates 68. minutist vähemuses, kui teise kollase kaardi sai meeskonna kapten Maximiliano Ugge.

Trans alustas kohtumist teravamalt ning juba 10. minutil saadi lüüa penaltit. Eduseis jäi aga saavutamata, kuna Roman Nesterovski kõmmutas 11 m punktilt palli latti.

Kuigi korra pidi Marko Meerits ka Transi päästma, siis üritavamaks pooleks oli ikka Trans ning teistkordselt tabati latti, kui väravale jõudis lähedale Eric McWoods.

Vastupidiselt mängu käigule asus 32. minutil juhtima aga Kalju. Värava sai kirja Liliu, kes realiseeris peaga Robert Kirssi söödu.

Poolajapausile mindi aga viigiseisul, kuna 44. minutil teenis Trans teise penalti. Seekord läks lööma Aleksandr Zakarliuka ning pall maandus väravas. Teise poolaja 68. minutil jäigi Kalju vähemusse ning Trans asus kõvasti suruma. Normaalaeg aga väravaid rohkem ei toonud ning võitja selgitati lisaajal.

Transile tõi võidu Viktor Plotnikovi 93. minuti tabamus, kui ta saatis nurgalöögi järel üle puusa sooritatud ilulöögiga palli väravasse.

Kaljul tekkis parim võimalus viigistamiseks lisaaja viimasel minutil, kuid Igor Subbotini poolt trahvikasti läheduselt sooritatud löök maandus hoopis tribüünide teisel korrusel.

Transi jaoks oli see kokku kuuendaks korraks karikafinaalis mängida. Nagu juba eelnevalt mainitud, siis seekordne triumf oli neile teiseks. Kalju pallis karikafinaalis neljandat korda. Ainus võit pärineb neil 2015. aastast.