"On võtnud aastaid, et seda oleks mugav öelda - olen gei. Kartsin, et see mõjutab mu sõprussuhteid, mu tiimikaaslasi ja mu peret, ent inimesed on mind suurepäraselt toetanud ja aidanud mind viimase sammuni - olema täiesti avatud. See on parim viis, kuidas saan end mugavalt tunda ja olla mina ise," kirjutas Brennan Instagramis.

Homofoobia on tippjalgpallis kahetsusväärsel kombel aastaid sisse juurdunud. Esimese profijalgpallurina ajaloos tuli 1990. aastal kapist välja inglane Justin Fashanu, keda tabas aga seejärel kaasmängijate, treenerite, fännide ja isegi pereliikmete poolt mõnituslaviin. Kuigi ta mängis veel pärast seda põgusalt mitmete klubide eest, tegi ta 1998. aastal enesetapu.

Avalikult on tegevmängijatest välja tulnud veel näiteks USA teisel liigatasemel palliv Collin Martin ja Rootsi neljandal tasemel mängiv Anton Hysén, tegevmängijana on kapist välja tulnud ka USA kõrgliigas pallinud Robbie Rogers.

Kõige kuulsama mängijana on karjääri lõpetamise järel avalikult kapist välja tulnud endine Saksa koondislane Thomas Hitzlsperger.