Kohtumine algas Kontaveidi jaoks lausa imeliselt: esimeses setis loovutas ta vastasele kokku vaid üheksa (!) punkti ning võitis selle vaid 23 minutiga 6:0. Seejärel ärkas aga ka Sasnovitš, kes sai oma servil kindluse kätte ning võitis kaks ülejäänud setti kindlalt.

Sealjuures oli tegu pelgalt sel aastal juba neljanda mänguga, kus Sasnovitš on mõne seti 0:6 kaotanud, aga suutnud seejärel kohtumise võita.

Laupäeval pidas Madridis kvalifikatsiooniringi teise kohtumise Kaia Kanepi (WTA 79.), kes läks vastamisi tšehhitari Kristyna Pliškovaga (WTA 85.) ning kaotas paraku 6:7, 2:6. Avasetis 5:3 eduseisu hoidnud Kanepi loovutas avaseti kiires lõppmängus ning jäi teises setis kiirelt 0:4 kaotusseisu, mistõttu pääseb põhitabelisse Pliškova, Kanepil tuleb aga kotid pakkida.

Kohtumine täispikkuses:

Enne mängu:

Kontaveit ja Sasnovitš on seni omavahel kohtunud kaheksal korral ning mõlemal on kirjas neli võitu. Viimati mängiti omavahel tänavuse aasta Austraalia lahtiste teises ringis. Seal jäi 6:3, 6:3 peale Sasnovitš. Vastamisi oldi ka eelmise aasta Madridi turniiril. Toona suutis 32 parema seas 6:2, 4:6, 6:2 peale jääda Kontaveit.

Kontaveidi ja Sasnovitši kohtumine algab Madridis Eesti aja järgi kõige varem kell 17.00. Mäng peetakse turniiri tähtsuselt teisel väljakul ehk Arantxa Sancheze areenil. Tegemist on selle väljaku päeva teise kohtumisega. Matši näeb Delfi TV V vahendusel.

Kontaveidi ja Sasnovitši järgmine vastane tuleb Elise Mertensi (WTA 18.) ja läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse jõudnud sportlase vahelisest duellist. Kolmandas ringis võib ees oodata juba maailma esireket Naomi Osaka.